Feisbuuk-aihe jatkuu

No, oikeestaan en skannannut tätä vaan valokuvasin, koska olen liian laiska avaamaan skannerikoneen. Se näkyy erityisesti kuvien loistavassa laadussa.

Bonuksena havainto Klausin hiustyylistä.

Vaikka From Eroica With Love onkin jo parhaat päivänsä nähnyt, harmi silti ettei sitä enää käännetä englanniksi. Kai se oli nykylukijoille liian wanha ja monet saivat siitä muutenkin ihan väärän kuvan. Onpas tässä muuten paljon tyhjää.

Tags: , ,

21 kommenttia - “Feisbuuk-aihe jatkuu”

 1. keijjo Kirjoittaa:

  #¤%&!!!

 2. verna Kirjoittaa:

  Muistaakseni Unni tais sanoa että Keijjo vois olla imarreltu, enkä minä.
  Alan ymmärtää miksi Unni aina valittaa että se aina vaan hihittää meidän kuvissa eikä sano mitään. XD

  Mä en ees tiedä mikä tää From Eroica With Love on.

 3. arua Kirjoittaa:

  Mä en tajua miksi mulla on maine hyvän kuvapäiviksen tekijänä kun en yleensä muista kuka sanoi mitä tai edes osaa vangita ihmisten puhetyylejä maneereja tai ulkonäköä. 😀

  From Eroica With Love on sarja, joka alkoi 70-luvulla shonen-ai sarjana ja ensimmäisen albumin jälkeen koki täydellisen tyylinvaihdoksen ja muuttui agenttikomediaksi jossa ei ollut enää shonen-aita, yksi päähenkilö nyt vain sattuu olemaan homo ja jotain fanipalvelua löytyy. Mutta pääpaino on toiminnalla. Monet dissaa sitä wanhan piirrostyylin takia (se on aika kauheaa ennen kuin siihen tottuu) tai siksi että se näyttää liikaa yaoilta tai siksi että siinä ei olekaan sitä yaoita. Harmi vaan että se sattui oikeasti olemaan todella hyvä manga, nykymittapuullakin, sekä piirrosjäljen (taustatkin hyviä) että tarinan osalta. Se jatkuu nykyäänkin mutta ei kuulemma ole enää yhtä hyvä, piirrosjälki on ainakin elotonta verrattuna 70-luvun tyyliin.

 4. arua Kirjoittaa:

  …loukkaantuks Keijjo muuten kumminkin?

 5. keijjo Kirjoittaa:

  Keskustelen asiasta paraikaa feisbuukissa.

 6. arua Kirjoittaa:

  Kaikki parhaat tyypit on feisbuukissa, me loput vastustamme kehitystä.

  Tää blogi muuten tuntuu levittävän kaikki kuvat hiukan utuisiksi, mistähän toi oikein johtuu? Tää ei näytä kuvia 1:1 edes silloin kun niille olisi tilaa.

 7. verna Kirjoittaa:

  Kun sä pistät kuvat blogimerkintään, eikös siellä ole niitä vaihtoehtoja pistää originaali-koossa tai pienempänä? En osaa fiksummin selittää.

 8. arua Kirjoittaa:

  Se on hassuinta kun mä oon mielestäni laittanu nää originaalikoossa… ihan kuin blogi silti levittäisi niitä, enkä tajua mistä se johtuu. En oo huomannu muiden blogeissa samaa. : /??

 9. rama Kirjoittaa:

  From Eroica With Love’a kansalle! Kansa vaatii! Öh… tai siis minä vaadin…

  Hm, taas mä hekottelen lukemassa sun blogia ja omat strippisarjis-deadlinet vaan kaatuu päälle. Takaisin suolakaivoksille.

 10. arua Kirjoittaa:

  Mikähän senkin tilanne on, jatkaakohan joku muu sen julkaisemista? Kuulin huhuja että sitä olisi ehdotettu jollekin yaoihin erikoistuneelle kustantajalle, mutta kuulostaa väärältä paikalta.

 11. verna Kirjoittaa:

  Mun ruudulla ei kyl näytä utuiselta, jos lohduttaa.

 12. keijjo Kirjoittaa:

  Ei se kovin utuiselta tunnu, ei.

 13. arua Kirjoittaa:

  Mikähän sitte mättää? Ehkä se on vaan tää mun kone, Vernallahan on uudempi, jos siinä on jotenkin uudistunut näyttö?
  Tää meinaan näyttää kaikki pienetkin kuvat isompina kuin mitä ne oikeasti ovat, vaikka niiden koko on alkuperäinen.

 14. keijjo Kirjoittaa:

  Jos oot joskus painanu omppunäppäintä ja plussaa että se on suurentunut? Kokeile omppu miinusta, jos se nyt toimii samoilla näppäimillä.

 15. arua Kirjoittaa:

  No nii, sehän se oli. 😀 En ollu huomannu ollenkaan kun teksti on täällä muutenkin kärpäsenkakkaa. Omppu-0 palauttaa oikeaan kokoon (jos sitä tajuaa kokeilla).

 16. verna Kirjoittaa:

  Oliko sulla mac vai pc?

 17. verna Kirjoittaa:

  Noniih, Keijohan ehtikin jos vastata, ennen kuin ehdin edes ehdottaa.

 18. unni Kirjoittaa:

  On se tosiaan kumma miks kukaan ei muista mitään mitä mä sanon 😛 Eipä se kamalasti haittaa, mut en voi olla mietimättä et oisko mun intiaaninimi Virnistävä Hihittelijä, Jonka Pää Säteilee XD

  hehe toi sanatestijuttu näyttää siltä ku siin lukis stoned effects..

 19. arua Kirjoittaa:

  Korjaus, en muista mitään mitä kukaan sanoo. 😉

 20. verna Kirjoittaa:

  Se on hyvin vaikea muistaa mitä muut sanoo, ja kuka sanoo. On mullekin käyny monesti silleen että joku on lukenu päivistä ja sanonu että oon pistäny sen sanat jonku muun suuhun.

  Oon ruvennu kuljettamaan sottu-vihkoa mukana, johon joskus kirjotan asioita muistiin, kuten kuka on sanonu mitä jne, jos koen ne muistamisen arvoisiksi. : D

 21. arua Kirjoittaa:

  No nyt mä näin unta siitä että liityin vahingossa Feisbuukkiin. Niillä oli kaikkien sossutunnus ja ihmettelin mistä ne ties ne.

Jätä vastaus