Revontulet

Limingan jälkeen en ole kunnon tähtitaivasta nähnytkään… Revontulet pitää nähdä livenä tai vähintään valokuvista, niiden piirtämisestä ei tule yhtään mitään.

En sitten voi lopettaa päivittämistä ihan tyystin tai Keijjo kuolee, mutta seula pysyy tiheämpänä.

Tags: , ,

3 kommenttia - “Revontulet”

  1. Kaisu Kirjoittaa:

    Sattuipa muuten somasti että oli siskoni käymässä kainuussa. 🙂 Näki miekkosen kanssa oikein komiat tulet, eipä tule ehkä irlannissa semmosia nähtyä. 😀 Kun taas itsekin pääsis näkemään niin oispa kiva. Ne tulet mitkä nähtiin kerran junasta oli sikamaisen hienot. Luin muuten Narullaa tänään ennen töihin lähtöä, oli hauskaa lukea niitä pitkästä aikaa.

  2. arua Kirjoittaa:

    Joo, harmittaa kun nyt olisi nähnyt jotain Hangossa asti niin olisi kannattanut lähteä jonnekin pimeämpään paikkaan mistä olisi nähnyt pohjoiseen. Ei välttämättä tule ihan heti uudestaan tällaista tilannetta.

  3. kjjj Kirjoittaa:

    Kohta on kesä ja valosaastetta vuorokauden ympäri.

Jätä vastaus