Kirjasuositus: Art & Fear

art_and_fear

Tags: , , ,

4 kommenttia - “Kirjasuositus: Art & Fear”

 1. Fani03 Kirjoittaa:

  Tuohan kuulostaa todella hyvältä kirjalta. Ja onhan se totta, voi olla ”taiteilija”, ilman että on sen kuuluisampi. Omassa uravalinnassa ja harrastuksissa on loppujen lopuksi tärkeintä se, kokeeko ne itse mielekkäiksi. On vaikea jatkaa, jos ei huvita, mutta toisaalta, jos huvittaa, niin ei silloin välttämättä kannata lopettaa, vaikkei olisikaan ”ammattilainen” tai menestynyt.

 2. arua Kirjoittaa:

  Näinhän se on. Ja huipullakin on vaikea pysyä, varsinkin jos ei jaksa keskittyä siihen mitä tekee. Kaiken pitäisi lähteä siitä omasta innostuksesta.
  Vanhoista tavoitteista on tietenkin todella vaikeaa päästää irti. Itselläkin kummittelee edelleen itsepintainen ajatus (paperisen) albumisarjan julkaisusta, vaikka tuo teininä kaavailemani urakehitys ei ole ollut Suomessa tai varsinkaan minulle koskaan mahdollinen, ja yhä vähemmän nyt kun perinteinen julkaisutoiminta on niin sanotusti kriisissä. Tulevaisuudessa ns. sarjakuva-ammattilaiset ovat muutenkin todennäköisimmin omakustannepohjalla ja netissä, kun taas itse vanhanaikaisesti pidin sitä vain jonkinlaisena välivaiheena…

 3. vurr Kirjoittaa:

  Sain itsekin kyseisen kirjan aikoinaan lahjaksi. Häpeäkseni en tainnut koskaan lukea sitä kokonaan loppuun, vaikka hyviä pointteja siinä olikin.

 4. arua Kirjoittaa:

  Voi olla, etten itsekään olisi jaksanut keskittyä siihen Liminka-ikäisenä. Mutta niinhän se menee, vasta vanhana tajuaa mitä olisi nuorempana pitänyt tehdä?

Jätä vastaus